Nederlandse moslims verzamelen zich online: #nietmijnislam

Nogmaals en zodat het iedereen duidelijk is: In al de massa’s mensen die kwamen demonstreren voor Hebdo, geen hijab te bekennen. Dus, de vreedzame meerderheid die WEL tolerant is naar ons toe, bestaat niet. Ze hebben met z’n allen luid en duidelijk gesproken, blinkend in hun afwezigheid: Wij zijn allemaal moslims en er is maar 1 Islam en als wij zeggen dat het vreedzaam is en terrorisme niet Islamitisch, dan liegen wij dat wij barsten.

E.J. Bron

Screenshot_122

(Door: Janny Groen)

‘Beesten’ en ‘krankzinnigen’, noemt beroepsmilitair Mostafa Hilali de mannen die in Parijs een aanslag pleegden op het satirische Franse tijdschrift Charlie Hebdo. In een filmpje (zie onderaan artikel)dat hij vanochtend op de Facebook-pagina ‘Niet mijn islam’ plaatste, zegt hij dat dergelijke gruweldaden niet vanuit de islam te rechtvaardigen zijn.

Hilali is de eerste die zijn filmisch statement op de pagina heeft geplaatst. De Amsterdammer Mohamed Azahaf komt ook snel met een filmpje, waarin hij dezelfde boodschap op zijn manier zal verwerken. ‘We hopen op een sneeuwbaleffect’, zegt Azahaf. ‘We zijn een zwijgende meerderheid, die nooit wordt gehoord.  Daar moet nu maar eens een einde aan komen.’

Lees verder>>>
(h/t “Lis”)
De Volkskrant

View original post

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s