Islam is nazisme! Waarom word ik niet vervolgd? Waarom doet niemand aangifte?

Islam is NOG VEEL ERGER dan het Nazisme. De Nazi’s vonden de gaskamers uit omdat ze het niet over hun geweten konden krijgen, de Joden persoonlijk met veel bloedvergieten, te doden. Terwijl de Islamieten zich juist verlustigen in het slachten en het bloed, en drinken het zelfs. Zo Satanisch is de Islam.

Martien Pennings

Screenshot_34

(Door: Martien Pennings)

Waarom word ik niet vervolgd? Ik heb tientallen keren de islam een seksueel aangedreven roofmoordenaars-ideologie genoemd en gelijkgesteld aan het nazisme. En kijk nu eens naar deze uitspraak van het  Gerechtshof in Amsterdam van 21 januari 2009:

“Volgens het hof is het haat zaaien in een democratische rechtsorde dermate ernstig dat een algemeen belang aanwezig is om in het maatschappelijk debat een duidelijke grens te trekken. Ten aanzien van groepsbelediging maakt het hof een onderscheid. In het algemeen stelt het hof vast dat de traditie binnen de Nederlandse debatcultuur is gebaseerd op een grote mate van tolerantie ten opzichte van elkaars opvattingen, terwijl van moslimimmigranten begrip mag worden verwacht voor de in Nederland heersende sentimenten ten aanzien van hun geloof, dat op enkele onderdelen op gespannen voet staat met Nederlandse en Europese waarden en normen. Als het om beledigende uitingen gaat geeft het hof de voorkeur…

View original post 520 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s