Zijn wij allen blind? | Geen Nieuws

Zijn wij allen blind? | Geen Nieuws.

Zijn wij allen blind?

blind

Wat er afgelopen week ik Parijs gebeurde is verschrikkelijk. Bejaarde cartoonisten die meedogenloos werden afgeknald omdat ze het in hun hoofd gehaald hadden om grapjes over de ‘profeet’ te maken , gevolgd door een klopjacht, een tweede schietpartij, een gijzeling en nog wat ‘incidenten’.

In de kranten en op internetfora buitelen journalisten, columnisten en reaguurders over elkaar heen om het probleem te duiden. Oprukkend moslimfundamentalisme, dan wel de niet nader omschreven ‘bedreiging’ van de vrijheid van meningsuiting en de democratie, en een algehele aanwakkering van angst voor geweld. De één roept op om te stemmen op de PVV, de ander gilt dat we ‘schouder aan schouder’ moeten gaan staan (erg effectief als je over een rubberen ruggengraat beschikt) en dan hebben we nog de onderkruipsels die snel ‘niet mijn islam’ hashtaggen met de verwijzing naar een Farcebookpagina die in handen is van een meneer die stond te juichen toen Theo van Gogh hier in den lande werd afgemaakt.

Gisteren trokken honderdduizenden – zoals de MSM beweert – door Parijs  om te demonstreren voor die vrijheid van meningsuiting en de democratie. Ondertussen wordt van de klopjacht op de daders, inclusief een ‘jihadbruid’ een waar spektakel gemaakt dat ‘live’ te volgen is.

Zijn wij allen blind ? Of is het tijd dat ik de Codex Alimentarius er op na sla voor het juiste ‘medicament’ omdat ik dingen zie en hoor die ik kennelijk niet zou moeten zien of horen. En omdat ik last heb van politiek incorrecte vragen die door mijn hoofd blijven rondspoken.

Want voor mijn ogen begint zich een film af te draaien waarbij de plot traag op gang gekomen is maar waar de gebeurtenissen elkaar steeds sneller en sneller beginnen op te volgen totdat er iets opgebouwd is dat we alleen maar met totale ontzetting in ogenschouw kunnen nemen. Maar of wij er dan nog iets aan kunnen doen, is nog maar de vraag.

Laat ik u meenemen naar een aantal feiten die op dit moment – door de algehele hysterie in MSM – rustig voortkabbelen als een beekje op een aangename lentedag. Niemand die er acht op slaat!

Lees verder @ link bovenaan!

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s