Open brief aan de Franse president

Abbas is niets anders dan een smerige Jodenmoordenaar zoals de rest van Hamas. Europeanen zouden hem en iedere Jodenhatende Palestijn/Moslim in het gezicht moeten spuwen.

E.J. Bron

Screenshot_9

(Door: een Palestijnse journalist in Ramallah – Vertaling: Wachteres & Henk V.)

Excellentie, veel Palestijnen vielen bijna van hun stoel toen zij hun president met vastberaden tred zagen lopen in de voorste rij van een demonstratie in uw hoofdstad om te protesteren tegen het terrorisme en tegen aanvallen op de vrijheid van de media.Ongetwijfeld bent u niet op de hoogte van het feit dat president Abbas persoonlijk verantwoordelijk is voor het straffen van de Palestijnse journalisten die het aandurven om hem te bekritiseren of hun mening in het openbaar te uiten. Elke dag zien we dat de westerse media, waaronder de Franse kranten en tijdschriften, niet geïnteresseerd zijn in dergelijke schendingen, tenzij die worden gepleegd door Israël.

View original post 1,600 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s