Miljoenen moslims demonstreren wereldwijd voor uitroeiing Joden en christenen en steken kerken in brand — Xandernieuws

xandernieuws.punt.nl/home.

‘Dood aan Israël, dood aan de Joden, wij willen een moslim Kalifaat’

 

Zelfs al zou slechts 1 op 7 of 1 op de 10 moslims extremist zijn, dan nog hebben we het over een leger van 150 tot 200 miljoen man.

De afgelopen dagen toonden de reguliere Westerse media beelden van duizenden – maar in werkelijkheid mogelijk miljoenen- moslims die wereldwijd demonstreerden tegen de cartoons van het Franse blad Charlie Hebdo, waarin hun geliefde profeet Mohammed belachelijk wordt gemaakt (2)(3)(4). Althans, dat wilden de media u laten geloven. Als we gaan luisteren en kijken naar wat er tijdens die demonstraties in werkelijkheid werd geroepen, dan blijkt dat deze moslims om een totaal andere reden massaal de straat opgingen, namelijk om de uitroeiing van de Joden en christenen te eisen. In Niger staken moslims minstens 20 kerken in brand.

De Westerse media bagatelliseren de demonstraties door het aantal demonstranten ‘tientallen’, ‘honderden’ of hooguit een ‘paar duizend’ te schatten. Als alle demonstraties bij elkaar worden opgeteld, dan hebben we het echter over honderdduizenden, mogelijk zelfs miljoenen. Alleen al in Pakistan gingen tienduizenden moslims de straat op om te protesteren. In de hoofdstad Islamabad deden daar ook tientallen advocaten aan mee met de kreet ‘dood aan de lasteraars!’. (6)

‘Wij zullen hen allemaal verbranden’

Pakistaanse studenten zouden volgens Westerse media enkel hebben geprotesteerd tegen de belediging van hun profeet in Charlie Hebdo. Op een vrachtwagen hadden ze een luidspreker gemonteerd, waaruit teksten van de beruchte Sanahkoudu (‘Wij zullen naar de strijd marcheren’) schalden, het lijflied dat door Al-Qaeda en ISIS wordt gebruikt om de komende verovering van Jeruzalem te proclameren: (7)

‘Wij zullen met hen vechten, wij gaan hen massaal stoppen, wij brengen het recht terug en stoten met al onze kracht tegen hen. Met het rechtmatige snijdende wapen bevrijden we het land van de vrijen, brengen we zuiverheid terug naar Jeruzalem, na schande en vernedering.’

‘En wij zullen hun forten vernietigen met een enorme stem die hen bleef verontrusten, en wij zullen de schande met onze handen wegvagen, en hen met alle kracht terugdrijven. Wij zullen niet accepteren dat een deel bezet blijft, wij laten geen centimeter vernedering toe, het land zal in opstand komen en hen allemaal verbranden. Er zijn kokende vulkanen in het land.’

Dit heeft overduidelijk niets te maken met Charlie Hebdo, maar alles met de intense Jodenhaat die inherent is aan de islamitische religie, die voortkomt uit de opdracht van Allah in de Koran om alle Joden uit te roeien.

‘Jihad! Dood aan Amerika! Dood aan Israël!’

Elders in Pakistan verbrandden demonstranten Franse vlaggen en werd het Franse consulaat in Islamabad belaagd. Journalisten en politieagenten werden aangevallen. Een fotojournalist van AFP werd neergeschoten en moest zwaargewond in het ziekenhuis worden opgenomen.

Ook in het zogenaamd ‘gematigde’ Jordanië belaagden moslimdemonstranten de Franse ambassade en schreeuwden massaal ‘Jihad! Jihad!’, en in NAVO-lid Turkije ‘Dood, dood aan Amerika!’ en ‘dood, dood aan Israël!’ (8). In Syrië zongen ‘gematigde’ moslims ‘Ya Faransa Ya Yahood, Jaish Muhammad Sauf Ya’ood’: ‘O Fransen, O Joden, het leger van Mohammed komt voor jullie.’ (9) Zelfs in kleine dorpen werden deze oorlogskreten gehoord (12).

Ook in Egypte waren diverse demonstraties. Bijna nergens werd Charlie Hebdo genoemd; wel werd er alom geëist dat de afgezette president Muhammad Mursi en de Moslim Broederschap weer moeten terugkeren, die Egypte willen opnemen in het islamitische Sharia-Kalifaat. (10)

Mohammeds ‘genade’ = te worden vermoord

In Algerije droegen moslims ISIS-vlaggen en spandoeken met teksten zoals ‘Ik offer mijn vader en moeder voor jou op, o boodschapper van Allah. Als ze enkel jouw genade hadden gekend, dan zouden ze jou niet hebben gelasterd.’ Genade? Waar was die voor de vermoorde werknemers van Charlie Hebdo, die niets anders deden dan de profeet enkel met wat tekeningetjes bespotten? (11)

Natuurlijk gingen ook de Palestijnen in Jeruzalem de straat op. Op de Tempelberg werd onder het schreeuwen van ‘Allahu Akbar!’, ‘Jihad! Jihad!’ en ‘Sterven voor de zaak van Allah’ een Franse vlag verbrand (13). Maar omdat het om Palestijnen ging, de favoriete knuffelmoslims van de Europese gevestigde orde, berichtten de media dat het om ‘rustige protesten’ ging. De beelden laten echter precies het tegendeel zien (15).

Kerken in de brand

In Niamey, de hoofdstad van het Afrikaanse land Niger, trokken moslims vanaf de belangrijkste moskee naar de grootste evangelische kerk en staken deze in brand. 20 andere christelijke kerken ondergingen hetzelfde lot. De ME wist te voorkomen dat ook de Katholieke kathedraal in vlammen opging. (16)(17)

Buurland Nigeria staat de afgelopen jaren in het teken van de gruwelijkste massamoorden op christenen door de moslim terreurgroep Boko Haram. Een van de topleiders van de beweging sprak in deze video zijn vreugde uit over de aanslagen in Frankrijk.

Wat willen deze moslims nu eigenlijk? Dat wij enkel stoppen met het beledigen van hun profeet? Of willen ze, zoals ze luidkeels schreeuwen, meedoen met de Jihad en zoveel mogelijk Fransen, Europeanen, Amerikanen en Joden vermoorden? Want ze eisen massaal dat wij hun ‘profeet accepteren als de boodschapper van Allah, want anders vermoorden wij jullie’.

Deze Amerikaanse komiek annex buikspreker drijft de spot met moslim terroristen. Ook de doodstraf door onthoofding waardig, nemen wij aan?

PvdA kiest kant islam

Gisteren nam PvdA vicepremier Lodewijk Asscher het voor de islam op (‘Moslims horen bij Nederland’) en durfde zelfs te beweren dat het slechts om een klein clubje extremistische moslims gaat (18).

Wel, als we al die ‘kleine clubjes’ en hun sympathisanten bij elkaar optellen en het officieel gehanteerde cijfer van 10%-15% extremisten aanhouden, dan spreken we over veruit het grootste leger dat de wereld ooit heeft gezien, namelijk zo’n 150 tot 200 miljoen man sterk.Good luck with that, politieke simplist, zodra zij zich verenigen en zich als een man tegen alles keren waar jij beweert voor te staan. Alleen doorgewinterde naïevelingen zullen jou dan nog geloven.

Bijbelse waarschuwing aan moslims

Het wordt dan ook de hoogste tijd dat christenen wereldwijd wakker worden en beseffen dat de vervulling van de eindtijdprofetieën van Zacharia (hoofdstukken 12 en 14) snel dichterbij komt. Wellicht kunnen christenen ook gaan demonstreren met spandoeken waarop moslims worden gewaarschuwd wat volgens God de échte afloop van die strijd zal zijn, namelijk de totale vernietiging van alle landen die zich rondom Israël bevinden en die tegen Jeruzalem ten strijde zullen trekken:

‘Zie, Ik maak Jeruzalem tot een schaal der bedwelming voor alle volken in het rond; ja ook tegen Juda zal het gaan bij de belegering van Jeruzalem. Te dien dage zal Ik Jeruzalem maken tot een steen, die alle natiën moeten heffen; allen die hem heffen, zullen zich deerlijk verwonden… Te dien dagen zal Ik de stamhoofden van Juda maken als een vuurbekken tussen het hout…; dan zullen zij rechts en links alle natiën in het rond verteren; en Jeruzalem zal blijven voortbestaan op zijn eigen plaats… Te dien dage zal Ik zoeken te verdelgen alle volken die tegen Jeruzalem oprukken.’ (Zach.12)

 

Xander

(1) Shoebat
(2) NOS
(3) NOS
(4) NOS
(5) NOS
(6) Breitbart
(7) YouTube
(8) YouTube
(9) YouTube
(10) YouTube
(11) YouTube
(12) YouTube
(13) YouTube
(14) France24
(15) Facebook
(16) Shoebat
(17) Breitbart
(18) NU

Zie ook o.a.:

15-01: Na Parijs: Situatie Joden in Europa steeds onveiliger; Rabbi vraagt EU: Geef ons toestemming wapens te dragen
13-01: Hypocriete Westerse elite wijst niet islam, maar islamofoben als schuldigen aan
10-01: Joden vluchten massaal weg uit Parijs en Frankrijk
10-01: Stratfor: Moslim terreur zal heel Europa destabiliseren
09-01: Bekendste Britse moslimleider: Islam betekent geen vrede, beledigers van Mohammed moeten worden vermoord
08-01: Peiling: Twee derde Duitsers ziet islam als bedreiging; 40% voelt zich vreemdeling in eigen land
08-01: Waarom de aanslag op Charlie Hebdo alles te maken heeft met de echte islam
07-01: Aanslag Frans magazine: Media en politiek negeren opnieuw verband met islam
06-01: Groeiend verzet tegen islam: Tsjechische oppositie roept volk op hond uit te laten bij moskee
02-01: Saudi Arabië prijst Angela Merkel voor pro-islam toespraak (/ Grens van wat autochtone Europeaan kan hebben is in zicht gekomen)
01-01: Frankrijk verbiedt kritiek op de islam op straffe van duizenden euro’s boete

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s