Moslimorganisatie wil Charlie Hebdo aanklagen

OIC net als alle andere Moslimterreurgroepen wil Sharia invoeren: die Mohammed beledigt moet dood. Dat wij die lui hier vrij laten rondlopen, met zulke waanideen. Wie gelooft dat dat zwijn een profeet was is volslagen krankzinnig.

E.J. Bron

Screenshot_68

(Door: Bert Brussen)

De moslimorganisatie Organisation of Islamic Cooperation (OIC) in Saoedi-Arabië is van plan om Charlie Hebdo aan te klagen vanwege de afbeelding van De Profeet op de cover van de laatste editie. Dit meldt The Independent.  Het hoofd van de OIC noemt het recente nummer van Charlie Hebdo ‘idioot’ en vindt dat er ‘drastische juridische stappen moeten worden genomen’.

De OIC zou inmiddels de Europese en Franse wet aan het bestuderen zijn om er achter te komen of een juridische aanklacht mogelijk is. Volgens de OIC-leider ‘hebben deze cartoons de gevoelens van moslims over de hele wereld gekwetst.’

Ook is het OIC van mening dat ‘vrijheid van meningsuiting niet kan worden gebruikt voor haat zaaien en mag het de vrije meningsuiting geen mensen kwetsen. Geen enkel verstandig persoon zou het accepteren dat zijn geloof belachelijk wordt gemaakt.’

Lees verder>>>

(h/t “Wachteres”)
Post online

View original post

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s