Een brug te ver | De Vrije Chroniqueurs

Een brug te ver | De Vrije Chroniqueurs.

Door iemand

Ik spreek dan graag over ‘bruggen’ (a-la een brug te ver).

De eerste brug is belediging. Daar vind je links-gekkies, die menen dat je de islam niet mag beledigen. Maar andersom wel. De islam mag mij wel beledigen. Dan zwijgen de linksgekkies in alle talen.

Dan is er een brug verderop. De brug van de bedreiging. Waar de beledigingen verandert zijn: in keiharde bedreigingen. Wij, islamcritici, mogen niet eens KIJKEN naar die brug van de linksgekkies, terwijl de islam ons aan de lopende heilige band bedreigt, en er dan he-le-maal niets tegen gedaan word.

En dan heb je nog een brug verderop: waar de bedreigingen omslaan in actual violence: waar die bedreigingen waar worden gemaakt. De islam zet de bedreigingen tegen ongelovigen, joden, homos, afvalligen en ‘vrije’ vrouwen overal op de wereld waar ze maar kunnen om in daadwerkelijk geweld. En weer: zie je de linksgekkies dan hard wegkijken. WIJ echter, mogen niet eens PRATEN over het oversteken van deze brug: wij, mogen niet eens DROMEN van geweld tegen de islam, die wel geweld tegen jan en allemaal hanteert.

Wij mogen de islam nog niet eens beledigen! Laat staan bedreigen, laat staan dat wij die bedreigingen waar mogen maken. TERWIJL de islam ons WEL mag beledigen, EN bedreigen, EN die bedreigen waar mag maken, onder toeziend oog: van dezelfde linksjakkers die ONS zelfs ook maar het recht ontzeggen om daar ‘beledigende’ grapjes over te maken.

Wat ook sneu is, is het volgende: ‘als wij de islam terugslaan, is het oorlog’ beweert de linksgek. Dus slaan wij niet terug. Maar de islam slaat ons wel. Blijft ons slaan. Het kromme is dat het allang oorlog is: maar dat ons het recht word ontzegt om onszelf te verdedigen: omdat het DAN volgens links ‘pas echt oorlog is’. Dus, moeten wij, als het aan links licht: gewoon kogels blijven happen. Zingend ten onder gaan. Maar wat is erger dan een oorlog waarbij de islam ons aanvalt, en wij onszelf verdedigen: een oorlog waarbij de islam ons aanvalt, en links ervoor zorgt, dat wij onszelf NIET KUNNEN en MOGEN verdedigen! Dat is nog veel, veel ERGER! Dan WINT de islam ongehinderd: en plaatst links zich aan de kant van de agressors, geeft het de slachtoffers van de islam nog een duw na.

Wij worden door links ongewapend in de loopgraven gestuurd. Om te sneuvelen. En wij mogen daarover nog niet eens grapjes maken: omdat dan de agressor BOOS zou kunnen worden.

Liever zit ik in de loopgraven met een geweer in mijn handen, dan heb ik tenminste nog een KANS. Nu, zoals links het wil hebben: ben ik KANSLOOS. de islam wint dit altijd: omdat links de islam toestaat ons met wapens te bestrijden, terwijl links alle vreedzame en democratische protesten daartegen desnoods met GEWELD (!) bestrijd.

Wij worden dus vermorzeld. Zowel links als de islamfascisten beledigen ons, bedreigen ons, en zetten wapens in tegen ons.

En wij: wij zijn KANNONFODDER, wij moeten met blote handen ‘vechten’, zonder de islam ook maar te mogen ‘beledigen’ met zoiets als de waarheid.

Ik zie dan ook twee theoretische oplossingen:
a) de islam ZOWEL als links stoppen met geweld hanteren, stoppen met bedreigen, en stoppen met het beledigen van pvv-ers, ongelovigen, afvalligen, homos, joden en vrouwen. De kans hierop nadert de nul procent.
b) wij gaan de islam, zowel als links OOK beledigen, OOK bedreigen en OOK aanvallen met geweld. Uit pure zelfverdediging. De kans hierop nadert de 100 procent.

Wij kunnen niet tolereren dat de islam zowel als links geweld tegen ONS inzet, terwijl ze ons het recht op zelfverdediging glashard ontzeggen. Wij hebben 10 jaar of langer getracht dmv het debat, democratische processen, en grapjes, het geweld van de islam te stoppen, en in plaats dat links ons daarin steunde, heeft ze zich geschaard achter de islam, en kosten nog moeite gespaard om ons in onze protesten dwars te zitten. Het word dan ook tijd om terug te slaan als taktiek serieus te gaan overwegen. Doen we het niet, dan worden wij, letterlijk, afgeslacht. Dan zijn wij totaal kansloos.

Als de islam (links) ons beledigt, dan gaan wij de islam (links) TERUGbeledigen. Als de islam (links) ons bedreigt, dan gaan wij de islam (links) TERUGbedreigen. Als de islam en/of links ons slaat: dan gaan wij TERUGSLAAN. Maar wat wij zeker niet gaan doen: is de islam en links toestaan ons te beledigen: te bedreigen, te vermoorden: terwijl wij NIETS mogen doen om onszelf te verdedigen.

Er is een ding erger dan de oorlog in gaan: en dat is de oorlog ONGEWAPEND in te moeten gaan, terwijl de tegenstander ALLES mag inzetten tegen ons. Dat is geen oorlog: dat is een SLACHTING. Links wil ons naar de slachtbank leiden: ‘om oorlog te voorkomen’.

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s