Chaos in Franse steden: Duizenden vierkante kilometers overgenomen door moslims!

Wij hebben hier precies hetzelfde probleem, hoor. Grote delen van de Randstad zijn door Moslims bezet en ambulancemedewerkers etc. inelkaar geslagen als ze daar komen. Joden en homo’s worden inelkaar getrapt. Nederlandse meisjes worden uitgemaakt voor kankerhoer. Vuil smerig tuig is het, Geert riep al jaren geleden om het leger in te zetten en die wijken eens grondig op te schonen. Hadden we het maar gedaan, waren er ook geen jihadi’s geweest.

eunmask

frankrijk moslims bidden op straat

Hoe lang denken jullie voordat dit in Nederland te zien is?

Franse straten bezet door biddende moslims. Grote delen van Franse steden zijn ontaard in poelen van chaos en geweld waar geen Fransman of agent meer durft te komen, en moeten als verloren worden beschouwd.

De Westerse politiek en media doen er al jaren alles aan om het bestaan van door moslims beheerste ‘no go zones’ te ontkennen, omdat berichtgeving hierover tevens de erkenning zou zijn dat de integratie en multiculturele samenleving goeddeels zijn mislukt. In Frankrijk, waar het aantal moslims de kritieke grens van 10% heeft bereikt, sijpelen de laatste tijd toch diverse berichten, onderzoeken en documentaires door het embargo op negatieve berichten over de islam heen. De onthutsende realiteit is dat er inmiddels vele duizenden vierkante kilometers Frans grondgebied als verloren moeten worden beschouwd. Zelfs brandweer, ambulances en politie durven er vanwege het grove geweld door moslimjongeren niet…

View original post 381 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s