Satire: Open brief aan moslims die klagen over racisme en islamofobie onder Spanjaarden

Ja ik vind ook, wat voor moslim ook die de scheur open trekt over hoe hij hier woont, OPROTTEN. Ondankbaar gespuis, niks presteren en dan ook nog een grote bek, ik zou ze het liefst zelf een schop geven.

E.J. Bron

Screenshot_13

(Door: Alberto Ramos – Vertaling: “Rudi”)

Geachte Mohammed, Mouloud, Abdelkader en consorten

Jullie leven in Spanje, waar jullie voortdurend klagen over beledigingen van jullie geloof, onterechte kritiek op jullie gewoonten en manier van leven, de discriminatie waarvan jullie het slachtoffer zijn, de erbarmelijke omstandigheden waarin jullie leven, de afwijzing die jullie meemaken, de dagelijkse agressie door Spanjaarden waarmee jullie te maken krijgen en het grenzeloze onrecht en de armoede die het dagelijks brood (of beter gezegd ‘koeskoes’) zijn van de brave moslims in het land van hun voorvaderen, Al-Andalus. Jullie klagen dat allemaal aan en wijzen met een beschuldigend vingertje naar de schuldigen van al dat geweld tegen de volgelingen van het ene, ware geloof: de racistische Spanjaarden, de xenofobe usurpatoren die jullie prachtige en rechtmatige eigendom hebben ingepikt, de vermaledijde islamhaters.

View original post 762 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s