Europa laat zich willoos naar de islamitische slachtbank voeren…

Er moet een wet komen, dat wij moslims hier net zo mogen behandelen als niet-moslims in moslimlanden worden behandeld. Geen rechten, speciale belastingen, als ze pap zeggen worden ze uitgezet. En dan zijn we nog humaan want in Sharia landen maken ze ze gewoon af.

eunmask

Realpredictor: In feite is dit artikel een samenvatting van al mijn blogs in Eunmask over de EU en de islam. Elke stap uit de laatste decennia wordt hier door de feiten bevestigd. Het laat zien hoe onze politici, m.m.v. de EU, het risico hebben vergroot, in plaats van te minimaliseren.

slachtbank

Europa heeft de rode loper uitgelegd voor infil­tratie, dreiging en dominantie van extremisten onder de moslims en dreigt het slachtoffer te worden van haar jarenlange falende beleid. Sommige regeringen proberen om politieke redenen de feiten te verdoezelen.
Volgens de in Polen geboren de Duitse schrijver Henryk Broder laat Europa zich willoos naar de islamitische slachtbank voeren. Hij zegt dat Europa niet meer in staat zal zijn het naderend onheil af te wenden en dat een vijandelijke overname niet meer te voorkomen is. De islam wil de hele wereld onder controle brengen.

In zijn boek ‘Hurra, wir kapitulieren’ laat…

View original post 847 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s