Tom Van Grieken: ‘Islam is geen thee-met-koekjes-godsdienst’

Islam is NIET vreedzaam. Als ze wel vreedzaam waren bleven ze in hun eigen landen.

Fubar

‘De Islam is een veroveringsgodsdienst en geen thee-met-koekjes-godsdienst zoals het zo vaak wordt voorgesteld’, aldus Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken die 2015 uitroept tot jaar van het verzet.

2015 wordt voor Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken het jaar van het verzet. Het verzet tegen islamisering en radicalisering, tegen het negeren van het communautaire, en tegen de besparingsdrift van de regering. “Wij zijn het enige verzet tegen Waalse verspilzucht, islamisering, multicultuur en de immigratie-invasie”, zij hij zondag op de nieuwjaarsreceptie in Baasrode voor een driehonderdtal kaderleden en mandatarissen van de partij.

Van Grieken betreurde dat niet geluisterd werd toen het Vlaams Belang waarschuwde voor de gevolgen van de massa-immigratie, de islamisering van de Vlaamse steden en het potentiële gevaar van islamfanatici. Dat is geen islamfobie, want een fobie is een irrationele angst en onze angst is niet irrationeel, zei hij. In De Zevende Dag voegde Van Grieken er nog aan toe…

View original post 43 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s