Het christendom sterft een langzame dood

De kerken zijn al decennia geleden uitgehold, door de benoeming van dominees etc. die zelf ongelovig zijn. Het ware evangelie wordt niet langer gepredikt, men is nu Wereldverbeteraar geworden met een houding van, laten we Islamieten lief hebben en prediken dat God het allemaal wel best vindt en dat hij ook Allah heet. Het is met de kerk gegaan zoals voorspeld, we kijken nu naar Laodicea, de kerk die zich rijk en machtig waant, maar leeg is zonder inhoud, de kerk waar Jezus buiten de deur staat en moet aankloppen, en niets anders tegen ze heeft te zeggen dan, Ik ga je uitspuwen.

E.J. Bron

Screenshot_9

(Door: Sicarius)

Het christendom in West-Europa raakt in verval. De kerken lopen leeg en sluiten. Dit geldt voor zowel de protestantse als katholieke gemeenschap. Eeuwenlang speelde het christendom een belangrijke rol in de ontwikkeling van Europa, nu dreigt het in vergetelheid te raken. Hoe is de kerk in verval geraakt? Concrete en verregaande maatregelen dienen genomen te worden om de kerk voor een langzame dood te behoeden.

Cultureel marxisme

Het cultureel marxisme is een doctrine die voortgevloeid is uit het marxisme, maar aangepast door linkse denkers en politici (lang) na de dood van Karl Marx. Het cultureel marxisme verspreidde zich door Europa vanuit de Frankfurter Schule, waar het gepropageerd werd door filosofen en sociologen zoals Theodor Adorno en Max Horkheimer. Al snel wisten zij vele studenten te beïnvloeden met hun revolutionaire ideeën. Deze studenten worden ook wel de generatie ’68 genoemd.

Lees verder>>>
Curiales

View original post

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s