Waarom zijn we in verwarring? (deel 2)

De waarheid is ons beste wapen. Mohammed was een smerige crimineel en de Koran is een leugen. En het is ook niet waar dat als iedereen Moslim is dat er dan vrede en geluk uitbreekt, want alle Moslimlanden zijn waardeloze zandbakken waar iedereen doodongelukkig is.

E.J. Bron

Screenshot_33

(Door: Harry La Croix)

“Goedemorgen”, zegt de collega van mijn echtgenote opgewekt. Ze komt haar ophalen om samen op pad te gaan om Somalische vrouwen bij te staan. Samen bestrijden ze onrecht. Ze zegt nog even terloops glimlachend “Wist je dat we een vrouw bijstaan, die menstrueert en urineert uit een opengelaten gaatje van één centimeter diameter?” Genetische mutilatie heet dat in mijn jargon. “Is ze nog vrijgezel dan”, denk ik meteen, “never been touched before”? Ja ik wist van genetische mutilatie. Op kosten van de Nederlandse gemeenschap wordt deze onnatuurlijke situatie hersteld bij een kinderwens. Sommige vrouwen vragen vervolgens na de geboorte om alles, op die centimeter na, weer te sluiten. Nou, niet in Nederland, maar dat gebeurt in Somalië als haar kinderwens stopt! Dan ziet de collega mijn artikel liggen als mijn vrouw wat meer tijd nodig heeft om zich voor vertrek gereed te maken (spiegeltje, toiletje…

View original post 2,201 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s