‘De moslims hebben het er ook wel een beetje naar gemaakt’

Ik vind aggressie tegen moslims en hun haathutten wel goed te praten, nl., zelf verdediging. Ze hebben ons de oorlog verklaard en zijn hard bezig — ze vallen ons aan in woord en daad, laten ons niet met rust, zijn bepaald NIET vreedzaam maar overwegend misdadig en gewelddadig, bekend om hun vele wrede roven van onze bejaarden, om het schelden en verkrachten van onze meisjes en vrouwen, etc. Dus, hoog tijd terug te slaan. Ze hebben het er niet een beetje naar gemaakt, ze VRAGEN erom, iedere keer als ze hun liegende eisende bek opentrekken, iedere keer als ze rondlopen met hoofddoekjes op. Het zijn aggressieve wilde beesten die niet in onze beschaving thuis horen en die maar naar 1 ding luisteren: Geweld. Ze moeten in hun eigen landen blijven en verder de klep dicht.

E.J. Bron

Screenshot_37

(Door: Hafid Bouazza)

De vrouw, meetlat voor moraliteit in de islam.

Na de slachting op de redactie van Charlie Hebdo en de voorkomen terreuraanslag(en) in België wordt een toename gemeld van agressie en geweld tegen moslims en islamitische instituten, zowel in België, Frankrijk als in Nederland. Vandalisme op moskeegebouwen en agressie tegen moslims op straat. Dit is afschuwelijk en op geen enkele manier goed te praten, máár…de moslims hebben het er natuurlijk ook wel zelf een beetje naar gemaakt. Op een gegeven moment is ook het geduld van westerlingen op en begint de tolerantie als gemartelde tanden af te brokkelen.

Het valt niet te ontkennen dat het Westen nogal wat te verduren heeft gehad met de islam. Nu zou dat geen probleem zijn geweest als het bij verbale polemiek zou zijn gebleven en een cartoonstrijd tussen satirici van beide kampen. Maar als er naar wapens wordt gegrepen, voor de…

View original post 28 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s