Theodor Holman, mijn halfbroer, ikke zelf en de geestesziekte die islam heet

Met al die verkrachtingen van kinderen door Moslimse verkrachtingsgangs in Engeland, zijn er ook ouders geweest die hebben geprobeerd hun kind te redden, of zelf iets doen. En zijn keihard afgestraft. Zolang de politiek en de politie niet optreden tegen de misdaad en aggressie van moslims, maar wel tegen alle vormen van protest ertegen, kan niemand iets behalve innerlijk woedend worden.

Martien Pennings

JORDAANSE PILOOT LEVEND VERBRANDTheodor Holman schrijft zijn Parool-column vandaag naar aanleiding van het levend verbranden door IS van die Jordaanse piloot. Één ding wordt rond deze executie nergens opgemerkt: als je vanuit een F16 bombardeert dan is het niet ongewoon dat mensen ten gevolge van zo’n bombardement levend verbranden. In een gebombardeerde pantserwagen bijvoorbeeld. Ik noem maar wat. Dus zó onlogisch en exotisch en extra-ordinair is het nu ook weer niet wat de IS-jongens hebben bedacht voor de F16-piloot. Nu is het natuurlijk wél zo dat de IS-terroristen zelf met moorden begonnen zijn en alle mogelijke vormen van doodstraf verdiend hebben, inclusief verbranden in ‘n door een F16 gebombardeerde pantserwagen.

De column van Holman gaat onder de titel “Wie geniet van de pijn van een ander, noemen we geestesziek” en de krachtigste passage is deze:

“Pijn, straf, lijden, sadisme, bedreiging, angst: ziedaar de pijlers van een geloof dat zijn uitgangspunten lijkt te halen…

View original post 547 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s