Het NOS-journaal demoniseert subtieltjes Pegida en bevordert daarmee de Jodenhaat en de islamisering

Go, Go, PEGIDA!!

Martien Pennings

PEGIDA WENEN NOS 1Linkse tegendemonstranten in Wenen

In Wenen, zo leer ik hedenmorgen van het NOS-journaal, is voor het eerst de Oostenrijkse Pegida-beweging de straat op gegaan. U weet wel: de anti-islamiseringsbeweging die vanuit Duitsland naar de rest van Europa probeert over te waaien. Kijk vanaf 4:15. De NOS-“correspondent” voicet over:

“Zo’n tweehonderdvijftig Pegida-aanhangers hadden zich verzameld in het centrum van Wenen. Daaronder ook neo-nazi’s die de Hitlergroet brachten.”

Ja, mogelijk waren die “daaronder”. We moeten de “correspondent” op zijn woord geloven. Want we zien in een menigte één arm nogal rechtstandig uit de schouder omhoog gaan, dus het laatste waaraan ik zou denken is een poging tot Hitlergroet. En als ze er al waren, dan waren het mogelijk linkse provocateurs die Pegida in diskrediet willen brengen. Wat wél in beeld kwam: één meisje met een zogenaamde “Palestijnensjaal”. Maar de “correspondent” merkte natuurlijk niet op dat die sjaal veel meer…

View original post 907 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s