Wie zijn de islamitische geldschieters van D66, PvdA en GroenLinks?

Op 18 maart als de stemlokalen dicht gaan, mogen kiezers nog wel aanwezig zijn, en toezien bij de telling. Ik raad iedere PVV stemmer aan, zo laat mogelijk te stemmen en dan te blijven. Ik hoor nl. overwegend dat men op de PVV gaat stemmen en wil zeker weten dat die stemmen dan ook inderdaad worden geteld.

E.J. Bron

Screenshot_22

(Door: Erik60)

De kaasstad Gouda staat niet alleen meer symbool voor kaas. Nee hoor, deze stad staat al een hele tijd symbool voor al wat slecht is als het om onze multiculturele samenleving gaat. Want het is al heel lang een publiek geheim dat onze Marokkaanse bontkraagjes uit Gouda een hekel hebben aan de Nederlanders in de kaasstad en er zich ook zo naar weten te gedragen. Het kon dan ook niet uitblijven dat er een megamoskee in de kaasstad gebouwd ging worden, omdat het zwakzinnige gemeentebestuur al jarenlang zijn kop in het zand steekt. Het gemeentebestuur van Gouda heeft, net zoals de Gouda-bontkraagjes, een probleem. Het hebben net zoveel schijt aan de christelijke samenleving van Gouda als zijn bontkraag-vriendjes. Het laat dit dan ook graag merken.

View original post 388 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s