BEDANKT NEDERLAND!

Ik wil Gouda ontzetten van de knettergekke moslimgeile nederlandhatende meute die daar regeert.

eunmask

nederland bedankt

De naakte waarheid zoals hier beschreven! En Hafid Bouazza ziet het scherp: het gros van de Nederlanders probeert recht te praten wat voor misdadigs ons wordt aangedaan door het systeem. Regering justitie, bestuurders, burgemeesters: ze handelen allemaal, stuk voor stuk, tegen het belang van de Nederlanders die hier zijn geboren en getogen!

Ouderen en behoeftigen wordt het leven bijna onmogelijk gemaakt: zij proberen te overleven, dag na dag!En dat alles om moslims een beter leven te geven, die als dank, op ons neer kijken en de ene na de andere eis op tafel leggen, die dan ook nog spoorslags wordt ingewilligd.
Deze regering pleegt een misdaad tegen het Nederlandse volk. Het volk dat dit toelaat. Is het angst, lafheid, luiheid, domheid???? Wat is er in hemelsnaam met dit volk aan de hand? Er is geen saamhorigheid meer, zoals vroeger: een voor allen, allen voor een! Dit volk hangt als…

View original post 270 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s