DE NEERGAANDE SPIRAAL VAN NEDERLAND

Bericht op mijn FB vandaag dat er in Duitsland een carnavalsoptocht is afgelast wegens terrorismedreiging. Moge PEGIDA groeien, we gaan ten onder hier. Oja, en stem PVV!

eunmask

Eens noemde een moslim in zijn boek (met de titel ‘De ondergang van Nederland’): “Nederland het Land der naïeve Dwazen“. En hoe zeer dit mij tegen de borst stuit, ik kan hem daarin geen ongelijk geven!

spiraal

De Neergaande Spiraal van Nederland

Oorlog,  faillissement, armoede, kolonisatie, werkeloosheid, en islamisering staan ons te wachten. Deze destructie wordt veroorzaakt door het  beleid van onze regeringen, hoofdzakelijk vanwege de ongekozen samenkoppeling met de dictatoriale EU!  

Geloof het of niet, maar Wilders is op dit moment de enige die Nederland kan redden!

Ik wil hiermee niet zeggen dat hij de perfecte politicus is, maar in vergelijking met het desastreus beleid van onze huidige bestuurders, die al decennialang bezig zijn om dit land systematisch naar de filistijnen te helpen, is hij hier de enige die over realisme en objectivisme beschikt! (Objectivisme betekent dat de werkelijkheid onafhankelijk is van interpretaties door individuen en deze is zoals hij…

View original post 212 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s