Onderzoek Anne Frank Stichting nagerekend

Ik wil een wet dat we moslims hier net zo mogen behandelen als niet moslims in moslimlanden. Ik ben die grote bekken ZO zat.

E.J. Bron

Screenshot_43

(Door: “iemand”)

Neem nou dat flutonderzoek van ze. (via geenstijl). 61 % van de leraren is getuige geweest van ‘discriminatie’ tegen moslims. 36 % van discriminatie tegen Joden. Hoeveel procent van discriminatie tegen blanken is niet eens gemeten: want blanken ‘kunnen’ volgens de Anne Frank Stichting nooit slachtoffer zijn van discriminatie. Dat is al belachelijk an sich: het meten met twee maten: ‘black power!’ (goed zo) ‘white power!’ (foei!), maar dat schijnt de linksen totaal niet te deren.

Vervolgens vertellen ze lachend dat dingen door moslims als ‘beledigend’ zijn opgevat, die niet als zodanig bedoeld waren. Bijvoorbeeld: ‘islam hakt koppen af van Kopten, Jantje zegt: stomme moslims! moslims voelen zich beledigd’. Het zelfs op keurige wijze kritiek leveren OP de islam: is al ‘beledigend’ voor moslims. Een broodje kroket eten tijdens ramadan bijvoorbeeld. Of je afkeur laten blijken van het feit dat de profeet een kind van…

View original post 21 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s