PAS OP! OPSTAND TEGEN DE EU IS DODELIJK!

We zouden allen vlak voor de EU zijn, als ze zich eens gewoon met handel bemoeiden ipv. als regering en bank op te treden en ons de Islam en miljoenen moslims door de strot te duwen.

eunmask

euburn

Ik lees de laatste tijd veel reacties van mensen die het meer dan zat zijn om zich als slachtvee naar de slachtbank te laten voeren. Er wordt ook steeds meer gepraat over een volksopstand. Ik kan dit heel goed begrijpen, maar mensen Pas op! Ik heb een oud artikel van mij even uit het archief gehaald; dat meer dan 4000 hits heeft gehad. Lees maar eens hoe de dictatoriale EU zich al lang heeft ingedekt! En wat daarvan de consequenties zijn!

https://eunmask.wordpress.com/2014/05/31/eu-richtlijn-burgers-mogen-worden-gedood-bij-een-oproer-of-opstanddemonstratie-tegen-de-eu-top/

View original post

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s