Vooravond van synagogeaanval in Kopenhagen: Imam zet aan tot Jodenmoord +video

Er moet een verbod komen op Imams. Het zijn allemaal stuk voor stuk, genocidale racisten en vrouwenhaters met GRUWELIJKE opvattingen. Mochten we ze maar afschieten, ze zijn erger vuil dan Nazi kamp bewakers.

filantropius

offensiveDenemarken: de ene cartoon is duidelijk de andere niet… 😦

Tijdens het vrijdaggebed van 13 februari 2015, een dag voor de bloedige terreuraanslagen in Kopenhagen, verwierp Hajj Saeed, de Imam van de Al-Faruq moskee in de stad, elke inter-religieuze dialoog met Joden, berichtte aldus Memri TV. Vanop het spreekgestoelte noemde Imam Saeed de inter-religieuze dialoog een “kwaadaardig idee” en beweerde dat

“[..] de mensen die verantwoordelijk zijn voor  inter-religieuze dialoog alle religies gelijk willen stellen. [Door dit te doen] willen zij de Waarheid gelijkstellen met  Onwaarheid. Tussen ketterij en bedrog, tussen de religie van de profeet Mohammed en door de mens gemaakte wetten, die door deze criminelen werden gewettigd om de wereld te regeren.”

Achter Saeed hing een zwarte vlag, geassocieerd met de islamitische extremistische groep Hizb ut-Tahrir, een internationale pan-islamitische politieke organisatie met het doel om alle islamitische landen te verenigen onder auspiciën van een Islamitische Staat. Zijn preek werd…

View original post 267 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s