VVD wil huizen kopen voor asielzoekers, nog gekker dan de PvdA

Volgens mij heb ik dit verhaal al op mijn blog maar ik reblog deze ook vanwege de mooie sticker op kop. Het is te gek voor woorden, wat hier gebeurt. We worden aangevallen door een leger schooiende moslims uit Afrika, hier om ons uit te zuigen en ons dan te vermoorden net zoals ze overal doen. En wat doet onze regering? Ontvangt ze met de rode loper en biedt ze gratis onderdak en onderhoud. Meneer Rutte, dit komt neer op Landverraad!!

Fubar

Veel gekker krijg je ze niet. En dan weten we ook weer, wisten we al natuurlijk, wat dat geleuter van ze dat de immigratie afgeremd moet worden betekent. Hang een bord bij de ingang van Nederland, zendt het uit op alle arabische schotels en laat een grote reclame zien:

01

De VVD in Hardenberg wil 216 huizen opkopen voor asielzoekers die in Nederland verblijven.

In de gemeente staan volgens de VVD 216 huizen te koop. Door die op te kopen is Hardenberg goedkoper uit dan tijdelijke units te bouwen op een terrein bij Heemsterveen, menen de liberalen volgens RTV Oost.

Volgens de VVD is het spreiden van asielzoekers goed voor de integratie. Daarnaast geeft het de economie een impuls doordat 216 mensen hun huis verkocht krijgen.

Powned >>

View original post

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s