EUROPA’S GROOTSTE BEDREIGING IS GEEN WERELDOORLOG MAAR DE ISLAM

Ik vraag me echt af, hoe de wegkijkers denken dat dit afloopt? Denken ze werkelijk NOG dat het wel mee valt, dat je zomaar de Islam in Europa kan toelaten met massa’s en nogmaals massa’s achterlijke, aggressieve, hoogst onfatsoenlijke immigranten? Denken ze nooit na over de toekomst?

eunmask

europeconquer

Islamisme is verworden tot de belangrijkste bedreiging voor de geciviliseerde wereld. Islam is de voedingsbodem voor de politieke dogma’s van het Jihadisme: islamiseren van de wereld, vernietiging van geestelijke vrijheid, vernietiging van de beschaving.
Hou op islam als zuiver religie uit de wind te houden. Het is een politieke beweging geworden met alle gevolgen en gevaren van dien. Het is een vijandige ideologie die Europa naar het leven staat. Dat blijven ontkennen zal onze ondergang inluidden.

Er zijn ongeveer 2 miljard moslims op de aarde, waarvan 1.7 miljard Salafist/soennitisch is. Isis, Hamas, Al-Nusra, Al-Qaeda, Boko Haram, Taliban, Al-Nusra etc. zijn allemaal soennieten/salafisten. Jihadisten vormen geen aparte sekte of partij etc. Om moslim te worden, moet men jihad accepteren! Jihad (heilige oorlog) is een kernwaarde, de basis van islam, net als bidden in de moskee. Iedere moslim moet minimaal 1 keer aan een jihad deelnemen, anders kan hij niet naar de…

View original post 412 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s