‘Honderden Marokkaans-Nederlandse jongeren betrokken bij zwarecriminaliteit’

Maar natuurlijk. Hun “geloof” is ten eerste een Mafia clubje, waar criminaliteit (stelen en afpersen van de niet-moslim) met de paplepel wordt ingevoerd. Ten tweede zijn ze te stom en te lui om te werken, ook in hun eigen landen, waar men nog niet eens het verstand heeft om gras te groeien, en er Westerlingen bij moet halen om de olie uit de grond te krijgen of wat voor gebouw ook maar, goed te bouwen. ZO stom, achterlijk, en lui zijn ze geworden na 1400 jaar incest, het afmaken van alles dat “anders” is of denkt, inclusief van hun eigen, en parasiteren op Christelijke landen, al of niet gepaard met afpersing, roven, en hun hele land inpikken om er vervolgens geen klap ooit meer mee te doen.
ISIS moet met alle macht en kracht worden bestreden. Nadat we iedere ISIS sympathisant oftewel Moslim, drie maanden hebben gegeven om er naar toe te vertrekken of naar een ander Moslimland, zat keuze. Maar deze Mafioso toestaan hun Mafia evangelie hier te verkondigen en uit te dragen, is gekkenwerk, WEG ERMEE. Niets maar dan ook niets dragen ze bij, behalve aan de verkeerde statistieken.

eunmask

crimi2

Waarom wordt Wilders aangeklaagd voor de eis om “MINDER” van dit tuig ?
Dan moeten die ‘Muppets’ hiervoor ook half Nederland aanklagen!

Het gaat volgens de Amsterdamse recherche om ‘honderden’ jongeren in zowel Nederland als Marokko. Dat meldt de Volkskrant aan de hand van het politieonderzoek naar de liquidatieserie.

Volgens de recherche en het Openbaar Ministerie in Amsterdam wanen de Marokkaans-Nederlandse jongeren zich onschendbaar in Marokko, dat geen onderdanen uitlevert. Het geld dat zij met hun misdaden verdienen, gaat naar Marokko.

http://fubar.mobi/2014/07/31/honderden-marokkaans-nederlandsejongeren-betrokken-bij-zwarecriminaliteit/

En dan te bedenken dat het grootste deel van dit tuig hier ook nog een uitkering krijgt!

View original post

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s