Open Brief van een Verontruste Burger

Via Identitair Verzet Facebook Pagina

Ingezonden brief van een verontruste burger:

De VVD kwam deze week weer langs:
· Verheijen: corrupt
· Opstelten: te traag, te sloom, te oud
· Van Baalen: de vleesgeworden Billy Turf die de fitness enkel van verhalen kent.

Als je het zo allemaal aanziet, dan denk je: zijn dit de mensen die ons uit handen moeten houden van Poetin, ISIS en hun vijfde colonne in Europa? Want dat er een vijfde colonne is, en niet zo’n kleintje ook, bleek vandaag in Buitenhof (waar je ook alweer een uur lang tegen een moslima zat aan te kijken) wel weer uit het onderzoek van Prof. Koopmans. Meer dan de helft van de moslims is ons vijandig gezind, vindt het wel prima wat ISIS doet. Er is een compleet Islamitisch leger van miljoenen potentiele soldaten aanwezig in Europa ’s steden en dorpen! Je wordt er koud van. Waarom hoor je alleen een wetenschapper dat soort feiten noemen en nooit of te nimmer een politicus (anders dan Wilders en mogelijk Van Klaveren ). Wat is dat voor vreemde beduchtheid? Waar is men toch bang voor? Als het gaat over de Zorg of over het Onderwijs, dan praat men vrijuit, maar zodra het over “de buitenlander” gaat is men al decennia lang niet thuis, terwijl juist daar momenteel het grootste gevaar voor Nederland zit.

Wat wij nodig hebben is een nieuw élan, strijdbare en moedige leiders, die niet langer om de hete Islambrij heen draaien. Noem de feiten, de cijfers. We hebben een veel groter leger nodig (ook voor binnenlands gebruik), wapens, tanks, veel meer politie en zero nieuwe instroom. Zero! Geen moslim meer erbij. Niet over tien jaar, maar nog dit jaar. Zeg het, zeg het!

Maar in Den Haag kabbelt alles gemoedelijk verder zoals de zee op het Scheveningse strand. Een procesje hier, een aanklachtje daar, ontkenning en gekwetstheid. Alweer wat meer moskeeën, een ietsje meer geld voor defensie, wat meer geld voor de AIVD (de geweldige prestatie van Islamvriend D’66). De hele AIVD is het (euro’s etende) paard achter de TGV van het instroombeleid. Allemaal zaken die de belastingbetaler geld kosten. Hoe minder Islam we hebben, hoe minder AIVD er nodig is. Het aantal moslims in Nederland moet numeriek worden teruggedrongen. Weg met die Goudse kaasmoskee, weg met die halalgetto’s in het land.

En al decennia lang hoor je verhalen over wel zo’n 800 duizend illegalen. Wat is dat voor klucht? Razzia’s willen we, dit jaar, deze maand. Weg met die mensen, weg met dat BB&B-geneuzel en die tegenwerking van het centrale gezag door burgemeestertjes. Orde, structuur, duidelijkheid, geen geschipper meer. Wie is hier nou de baas? Wie het niet over illegalen wil zijn, kan vergeten wel de baas te willen spelen over legalen. Zo’n regering ondermijnt haar eigen gezag. Of niet soms?

De Europese burger is de Islam spuugzat. Gaat het ooit nog wel eens één dag ergens anders over? Je wordt er toch helemaal ziek van? Met lede ogen moesten Jan en Heinz, Giovanni en François de vervuiling van hun land nu al decennia lang gade slaan en het eens zo welvarende en monoculturele Avondland te gronde gaat. De instroom gaat maar door. Het gaat maar door. Dat moesten wij eens proberen in het Midden-Oosten of in Noord-Afrika. Ze hebben geen enkel recht ons hier te komen koeioneren, arrogant voor ongelovigen uit te schelden en de wet voor te schrijven of opzij te duwen. Dat bestrijd je niet een baantje of onderwijs of een koppie thee.
Wacht maar eens als we terug gaan duwen. Wij, de burgers dus (want van de politiek moeten we het niet meer hebben; die vertegenwoordigt niets of niemand meer). Meer Pegida. De strijd wordt grimmig en bitter, tegen een volstrekt dwaze en overbodige religie. God bestaat niet eens, en als Hij al bestond zou hij een hekel hebben aan moslims, die zijn schepping zo totaal egocentrisch en ongegeneerd bezoedelen.

Weg met die oude van dagen In Brussel en Den Haag. Wij willen erkenning van ons recht als Europese burger om hier te zijn en een onverkorte smetteloze handhaving van onze cultuur. Wij willen ons territorium niet delen met een ons vijandige andere cultuur. Hebt u ons dat ooit horen zeggen? Wij willen een nieuw élan tegen de Islam. Wij doen geen stap op zij en zij gaan voortaan vooral terug. Wij willen niet leven in een Islamkolonie.

Elke vluchteling hier kost het geld van vijftig vluchtelingen in de eigen regio. Hou ze tegen in plaats van ze te faciliteren. Zet ze op een boot, en dan eindelijk eens een fatsoenlijke, gratis.

Wij willen nu eens eindelijk na al die jaren van inleveren en weggeduwd worden, dat er politici vóór ons gaan staan. Die eens een keer zeggen waar het op staat en die vooral eens een keer hun ogen openen en wat anders gaan doen dan een pleistertje plakken op elk incident.
Wij willen richting allochtonen duidelijke taal, harde maatregelen, grenzen trekken, voordat het definitief te laat is.
Wij willen steden die eruit zien alsof je in Nederland bent.
Wij willen oorlog tegen de anti-Zwarte Piethetze.
Wij willen een maximum aantal moskeeën en moslims. (Islamcontainment)

Waar was de VVD eigenlijk de voorbije jaren? Hoeveel Islam is er alweer bijgekomen, maand na maand na maand, onder de hoede van meneer Teeuwen?

2015 wordt het laatste jaar voor de politiek om te laten zien, dat zij er voor de echte Nederlanders en Europeanen zijn en dat het hen menens is met het beheersen van het enorme en nog steeds onderschatte Islamgevaar. Daarna is het wel over.
Dan regelen de (vermoedelijk steeds grimmiger) ontwikkelingen zichzelf waarschijnlijk wel. Ik hoop dat het niet zover komt. U kunt daarin een rol spelen. Sterker nog: het is uw plicht!

Het is al zo 18 maart. En ik hoor nagenoeg geen politicus (volksvertegenwoordiger) over onze zorgen! Of over een ferme aanpak. Daarom wordt het heel interessant, die 18 maart 2015.

Wedden, dat er daarna politici zullen opstaan, die ervoor gaan pleiten de Eerste Kamer af te schaffen, gezien zijn nieuwe samenstelling?

Dat was weer een stukje vrijheid van meningsuiting vanuit de samenleving. Ik zou zeggen: doe er je voordeel mee onder de Haagse kaasstolp. Het fruit hangt laag zat. Elke werkelijke leider die thans opstaat, is koopman.

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s