Tolerantie of uitbuiting? En…laten we de rollen eens omdraaien…

Alle Moslims eruit. Genoeg uitzuigen en parasiteren. Ze moeten in hun eigen land blijven en voor hun eigen zorgen en anders maar niet, zolang ze de gruwelijke Islam aanhangen moeten ze verdreven en geboycot en met geweren worden begroet als ze het wagen een voet buiten hun eigen achtergebleven gebied te zetten.

E.J. Bron

Screenshot_9

(Door: Martha N.)

Wij Nederlandse Nederlanders worden gezien als een tolerant fietsend volkje, wij eten veel kaas en lopen op houten schoenen… Vraag het een Amerikaan, hij weet niet waar Nederland op de kaart ligt en kent hij de naam wel, dan komt hij/zij niet verder dan “drugs in Amsterdam, wooden shoes en windmolens (de oude dan).” Sommigen weten zelfs dat Amsterdam een hoofdstad in België is. Zijn wij tolerant..? Ja, wij zijn zo tolerant dat wij reeds jaren politici kiezen die het niet goed met ons voor hebben. Steeds opnieuw geven Nederlandse Nederlanders de mensen die ons land regeren een herkansing! Nederlanders zijn dus niet alleen tolerant, maar ook doorzetters en verliezen niet zo snel hun vertrouwen. Ook delen zij graag met de hele wereld hun geld en cijferen zichzelf weg.

View original post 466 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s