Pro Patria evenement te Gouda afgezegd na dreigementen

Welcome to Sharia. Wat Moslems niet willen, gebeurt niet.

De leiding van Pro Patria, bekend van de mars in augustus dwars door de Schilderswijk in Den Haag, heeft het evenement van aankomende zaterdag te Gouda afgelast. Rechts Actueel spreekt een van de organisatoren.

Het evenement is afgelast. Wat zijn de redenen?

Wij horen we van diverse kanten dat er gewelddadige acties worden voorbereid door de sterke islamitische gemeenschap in Gouda in samenwerking met extreem linkse elementen. Dreigementen vanuit islamitische hoek moeten we helaas serieus nemen in de tijd waarin we nu leven. Nou is politiek niet voor bange mensen en wij durfden ook door te zetten. Iets wat wij ook hebben laten zien in de Schilderswijk, het salafistisch bolwerk in Den Haag.

Waar wij ons zorgen om maakten is dat de gemeente ons alleen op een plek wilde laten samenkomen die moeilijk te verdedigen is. Door ons, maar ook door de politie. Ons voorstel voor een mars door Gouda werd afgewezen…

View original post 349 more words

Advertisements

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s