Akwasi, Twan, Margriet en Marielle zijn diep onder de indruk van het geweld

Martien Pennings

Akwasi is diep bewogen als hij de gruwelijke beelden ziet van die ouwe gek die een duwtje krijgt en vervolgens ongelukkig valt

In “M” werd deze vrijdag voor de derde of vierde achtereenvolgende avond een zwarte hoogmis van het “anti-racisme” gevierd. Opnieuw een aantal zwarte gasten, die opnieuw allen in de roomboter waren gebakken, prima carrière hadden gemaakt en het slachtoffer uithingen. Twan Huys zat er weer met de bekende leugen-riedel van Trump en politie slecht, racisme heel erg, zwarten uitsluitend slachtoffer. De hystericus Akwasi mocht wat hij tijdens zijn agressieve rant op de Dam op 2e Pinksterdag had gezegd – namelijk dat hij de eerste de beste Zwarte Piet die hij ooit nog zou tegenkomen in het gezicht zou trappen – uitgebreid toelichten. Dat deed hij door te vertellen dat hij een virtuele Zwarte Piet had bedoeld. Hij was helemaal niet zo’n gewelddadige type, zei hij.

Dat liet…

View original post 336 more words

About cassandrasez

Cass is a well-travelled Dutchwoman, formerly of Spokane, Washington, USA, presently living in Holland again. She holds a Master's Degree in English and has taught it 20 years at the high school and mostly Jr. College level, until 2010. For other info see "About" at top bar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a comment